Video: Happy Home Paradise-dlc aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons

Geplaatst:

Nintendo heeft de Happy Home Paradise-dlc aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons. De dlc werd aangekondigd tijdens de Animal Crossing Direct die onlangs plaatsvond.

Naast de reusachtige content-update die voor Animal Crossing: New Horizons werd aangekondigd werd ook Happy Home Paradise onthuld. In de dlc kunnen spelers de vakantie eilanden van verschillende personages inrichten. Dit zowel van de binnen- als de buitenkant. Verder keert het personage Lottie, uit Happy Home Designer, terug om de speler te helpen. Dit doet ze samen met de hulp van Niko en Wardell, twee nieuwe personages die bij de dlc zitten. De volledige aankondiging is hieronder te bekijken.

De Happy Home Paradise-dlc komt 5 november uit en kost €24,99. Bij de Nintendo Switch Online uitbreiding met N64 en SEGA GENESIS-games is de dlc gratis.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord