Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: Happy Home Paradise-dlc aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons

Nintendo heeft de Happy Home Paradise-dlc aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons. De dlc werd aangekondigd tijdens de Animal Crossing Direct die onlangs plaatsvond.

Naast de reusachtige content-update die voor Animal Crossing: New Horizons werd aangekondigd werd ook Happy Home Paradise onthuld. In de dlc kunnen spelers de vakantie eilanden van verschillende personages inrichten. Dit zowel van de binnen- als de buitenkant. Verder keert het personage Lottie, uit Happy Home Designer, terug om de speler te helpen. Dit doet ze samen met de hulp van Niko en Wardell, twee nieuwe personages die bij de dlc zitten. De volledige aankondiging is hieronder te bekijken.

De Happy Home Paradise-dlc komt 5 november uit en kost €24,99. Bij de Nintendo Switch Online uitbreiding met N64 en SEGA GENESIS-games is de dlc gratis.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?