Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 19 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Fighting
  • Gameliner score -

Drie van die: Marvel Ultimate Alliance 3 personages die ik in mijn team wil

Het duurt niet lang meer voordat we aan de slag kunnen met Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order en ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan niet wachten. Als superhelden hun krachten combineren en gaan samenwerken, dan heb je mij al gauw om. Of het nu om een film, serie, comic of game gaat, een alliantie van mijn favoriete personages brengt een soort onoverwinnelijk gevoel in mij naar boven. Daarnaast lijkt de samenstelling van je team belangrijker dan ooit tevoren. In mijn hoofd heb ik al allerlei teams samengesteld om het op te nemen tegen de diverse vijanden. Omdat ik toch niet kan wachten heb ik vast drie personages opgesomd die ik hoe dan ook in mijn team wil hebben.

onbekend

Rocket Raccoon & Groot

In dit deel zijn ook Guardians of the Galaxy-personages vertegenwoordigd. Het dynamische duo Rocket Raccoon en Groot zijn voor het eerst onderdeel van een Marvel Ultimate Alliance-game en mogen dan ook niet in mijn lijstje ontbreken. De twee zijn net zo onafscheidelijk als Banjo en Kazooie, Bassie en Adriaan of Bert en Ernie. Die band maakt hun een waardevolle aanwinst in je team, daar ben ik van overtuigd. Bovendien heb je twee voor de prijs van één en als gierige Nederlander is dat iets wat mij ook enorm aanspreekt. Ik ben zeer benieuwd hoe Team Ninja dit tweetal laat schijnen in de aankomende game.

onbekend

Deadpool

Tussen al die heftige gevechten door, moet er natuurlijk ook wel wat gelachen worden. Het is allemaal al serieus genoeg. Een personage als Deadpool kun je er dan prima bij hebben. Hij heeft immers hetzelfde verdorven gevoel voor humor als ik heb, dus dat komt wel goed. Buiten dat humor verreweg zijn sterkste superkracht is, kan hij ook een robbertje vechten en kan hij met een pistool overweg. Ook niet geheel onbelangrijk als je in het heetst van de strijd de bad guys uit wil schakelen. Mocht onze vriend in het rood-zwarte pak zonder kogels komen te zitten, dan kan hij zich nog altijd wenden tot zijn Samurai zwaarden.

onbekend

Hulk

Als je de wereld wil redden, dan is het hebben van een hersenloze spierbonk in je team altijd een goed idee. Voor zover bekend keert Thing in dit deel niet terug, dus dan blijft er slechts één over die aan die omschrijving voldoet. Wetenschapper Bruce Banner verandert in de groene spiermassa Hulk als zijn korte lontje is opgebrand en is daarmee een prima additie voor je Ultimate Alliance 3 team. Deze groene onvriendelijke reus krijg je namelijk niet zo snel klein en kan wel tegen een stootje. Zijn vuisten zijn dan ook gevreesd door menig kwaadwillende en zelfs zonder in actie te komen is deze uit zijn shirt gescheurde krachtpatser imponerend genoeg.

onbekend

Het nadeel van een drie van die is dat je slechts drie keuzemogelijkheden hebt, maar in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order bestaat een team uit vier personages. Wie zou volgens jou een goede toevoeging zijn binnen mijn team? En hoe ziet jouw eigen samengestelde kwartet aan superhelden eruit?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?