Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 19 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Marvel Ultimate Alliance 3 krijgt season pass

Ook de Switch-exclusive Marvel Ultimate Alliance 3 werd getoond tijdens de E3-presentatie van Nintendo. Marvel Ultimate Alliance 3 krijgt namelijk een season pass.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is een game waarin verschillende Marvel-helden met elkaar moeten samenwerken om Thanos te verslaan en de wereld te redden. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo werd een nieuwe trailer voor de game getoond. Tevens werd aangegeven dat de game een season pass krijgt. Deze season pass bevat content van Marvel Knights, X-Men en Fantastic Four. De eerste content van deze season pass kunnen we in de herfst van dit jaar verwachten.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order verschijnt 19 juli op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?