Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 19 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer van eerste DLC Marvel Ultimate Alliance 3

Er is een nieuwe trailer verschenen van de eerste DLC pack van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. De trailer werd onlangs op het YouTube-kanaal van Nintendo geplaatst.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order kwam afgelopen zomer uit op de Nintendo Switch. Vandaag is de eerste DLC pack voor de game uitgekomen en om de lancering te vieren heeft Nintendo een overzichtstrailer uitgebracht. De pack heet Curse of the Vampire en komt met verschillende nieuwe toevoegingen. Zo zitten er bij het pakket een aantal nieuwe personages: Blade, Moon Knight, Punisher en Morbius zijn vanaf nu bespeelbare karakters. Ook zit er een nieuwe modus bij, de Gauntlet mode waarbij je verschillende missies moet zien te volbrengen. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

De Curse of the Vampire DLC is nu uit voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?