Drie nieuwe Marvel Ultimate Alliance 3-personages onthuld door merchandise

Geplaatst:

Doordat Amazon een aantal merchandise-artikelen op hun website heeft geplaatst, zijn er nu weer drie nieuwe personages onthuld voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Op een t-shirt zijn naast personages als Iron Man, Hulk en Captain America ook Ant-Man, Elektra en Vision te zien. Deze laatste drie waren nog niet aangekondigd voor de game, maar gezien het hier merchandise betreft is het meer dan aannemelijk dat ook zij zich bij de andere helden gaan voegen. Dit is de eerste keer dat Ant-Man en Elektra te zien zijn op promotioneel materiaal. Over Vision gingen al geruchten dat hij zijn opwachting zou maken, omdat fans hem in bepaalde reclame-uitingen al in de achtergrond hadden gespot.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt op 19 juli uit voor de Nintendo Switch.

Bron: Amazon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

19 juli 2019

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord