Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 19 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Fighting
  • Gameliner score -

Drie nieuwe Marvel Ultimate Alliance 3-personages onthuld door merchandise

Doordat Amazon een aantal merchandise-artikelen op hun website heeft geplaatst, zijn er nu weer drie nieuwe personages onthuld voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Op een t-shirt zijn naast personages als Iron Man, Hulk en Captain America ook Ant-Man, Elektra en Vision te zien. Deze laatste drie waren nog niet aangekondigd voor de game, maar gezien het hier merchandise betreft is het meer dan aannemelijk dat ook zij zich bij de andere helden gaan voegen. Dit is de eerste keer dat Ant-Man en Elektra te zien zijn op promotioneel materiaal. Over Vision gingen al geruchten dat hij zijn opwachting zou maken, omdat fans hem in bepaalde reclame-uitingen al in de achtergrond hadden gespot.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt op 19 juli uit voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?