Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Crackdown 3

  • Ontwikkelaar Reagent Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Drie van die: Redenen om down te zijn met Crackdown 3

De Crackdown gamereeks is niet super bekend, noch is het een super geliefde serie. Toch zijn Crackdown 1 en 2 erg leuke games om te spelen en zit er veel potentie in. Nu met het kersverse derde Crackdown deel in de schappen is het wel de moeite waard om even te kijken naar wat nu drie echt sterke punten zijn om deze game eens een gedegen kans te geven. Let’s crack it down!

onbekend

Eindelijk weer een Xbox One exclusive

Het is een beetje een treurig eerste argument, maar dat Microsoft het qua exclusives wat minder doet dan Sony valt niet te ontkennen. In kwaliteit én in kwantiteit is het een verschil van jewelste, waarbij de Xbox One eigenlijk alleen de geweldige Forza-games heeft als paradepaardje. Enkele uitspattingen zoals Cuphead laat ik dan even achterwege. Met Crackdown 3 is er eindelijk weer eentje bij, en het is er eentje uit een reeks die al erg lang heeft liggen verstoffen op de plank. Hoog tijd voor een nieuw deel dus en zie daar, daar issie dan!

Fun, fun, fun

De Crackdown-games hebben voornamelijk dat het gaat om fun hebben. Explosieve en destructieve fun vooral. Dit klinkt als een logische formule voor een game, maar toch gaan niet veel games voor pure fun en loltrapperij. Veel games nemen zichzelf ook nog eens erg serieus, maar Crackdown doet dat in elk geval niet. Het heeft ook een beetje die melige sfeer die de Saint’s Row-games ook hebben. Crackdown 3 heeft wellicht nog het meest overeenkomend met het laatste deel daarvan, Agents of Steel. En dat is ook een game die helemaal gaat voor dikke fun, actie en humor. Crackdown gaat alleen voor meer destructie.

Terry Crews

Een meer likeable persoon is er bijna niet in de filmwereld. De man staat bekend om zijn intensiteit, puurheid en charisma, en dat knalt altijd van het scherm. Eindelijk heeft deze grote vriendelijke reus eens een echte hoofdrol in een game. Eigenlijk speel je dus Terry Crews! Als dat geen goed argument is om deze game te spelen, dan weet ik het niet meer. Alhoewel, bedenk het even zo: Je speelt een Terry Crews met grote dikke geweren, kanonnen, superjump power a la Mario en een attitude. Is dat dan genoeg? Lijkt me wel.

Weten jullie nog drie andere redenen te bedenken waarom we met Crackdown 3 aan de gang moeten, of heb je juist drie redenen waarom het een Crackpot of Crapdown zou zijn? Laat het ons weten!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?