Crackdown 3

  • Ontwikkelaar Reagent Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Je kunt in Crackdown 3 niet met je vrienden spelen

Aankomende vrijdag kunnen we eindelijk aan de slag met Crackdown 3. Dit moeten we echter wel in ons eentje doen, want je kunt in de game namelijk niet met je vrienden spelen.

Goed, je krijgt wel de kans om de grote open wereld van Crackdown 3 samen met vrienden te verkennen, maar in de multiplayermodus Wrecking Zone is dat niet mogelijk. Wrecking Zone is namelijk de competitieve multiplayermodus in Crackdown 3. In deze modus ga je in teams van vijf de strijd tegen elkaar aan in een arena die volledig vernietigd kan worden. In een competitieve multiplayermodus verwacht je natuurlijk dat je je vrienden kunt uitnodigen om samen met jou in een team te spelen. Helaas is dat bij release van de game niet mogelijk en kun je dus alleen met willekeurige andere spelers samen in een team spelen. Volgens Creative Director Joseph Staten zijn er wel plannen om dit na de release mogelijk te maken.

onbekend

Crackdown 3 is vanaf 15 februari te spelen op pc en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?