Crackdown 3

  • Ontwikkelaar Reagent Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Crackdown 3 officieel vertraagd aldus Microsoft

Het hing al weer in de lucht en ergens als verwacht, heeft Microsoft Crackdown 3 officieel vertraagd. De game is uitgesteld tot aan begin 2019.

Helaas zit het niet mee met de exclusives van Microsoft. En diegene die wel gepland staan worden uitgesteld. Crackdown 3 is tevens een voorbeeld hiervan. Microsoft heeft de game na de eerste aankondiging al een keer vertraagd, nadat het oorspronkelijk uitgebracht moest worden op de releasedag van de Xbox One X. Microsoft is de game nog aan het oppoetsen en heeft daar toch meer tijd voor nodig.

onbekend

Van uitstel komt afstel. Wat denken jullie? Voor nu staat Crackdown gepland voor een release exclusief op Xbox One in februari 2019.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?