Crackdown 3

  • Ontwikkelaar Reagent Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Crackdown 3 zit vol met Terry Crews

De game wordt keer op keer verschoven, maar Crackdown 3 kan natuurlijk niet ontbreken in de Microsoft persconferentie. De over-the-top sandboxgame laat spelers weer vrij in een fictieve stad om flink wat orde in de chaos te scheppen. In de trailer horen we ieders favoriete schreeuwlelijk, Terry Crews flink wat onzin uitkramen. Onzin of niet, het ziet er weer vermakelijk uit.

BRON Microsoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?