Check hier alle The Game Awards 2023 content

Destiny 2: The Witch Queen

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Drie van die: Redenen om weer in Destiny 2 te duiken

De playerbase van Destiny 2 is nog altijd springlevend. De lootershooter van Bungie geniet al jarenlang van een sterke ondersteuning en de lobby’s zijn ruim vier jaar na initiële release nog altijd goedgevuld. 2021 was echter het eerste jaar dat de game geen grootschalige uitbreiding mocht ontvangen, maar daar komt met Destiny 2: The Witch Queen dan eindelijk verandering in. Ter voorbereiding ben ik alweer even geleden in de game gedoken en dat was zoals vanouds genieten geblazen. Dit zijn drie van die redenen om weer in Destiny 2 te duiken!

Gratis spelen

Hoewel Destiny 2 in 2017 als betaalde game in de schappen lag, kwam er toch een besluit om Destiny 2 in 2019 free-to-play te maken. Ergens logisch, want er valt veel geld te verdienen aan de vele uitbreidingen en cosmetics die er voor de game te verkrijgen zijn. Afijn, de game is nu dus gratis te downloaden en zelfs bij het spelen van enkel deze base game is er meer dan genoeg vertier te beleven. Zo was onlangs bijvoorbeeld het Destiny 2: Forsaken uitbreidingspakket helemaal gratis speelbaar. Dat er met Destiny 2: Beyond Light flink wat is veranderd binnen het Destiny 2-universum, mag de pret niet deren. Een groot deel van de content is namelijk gewoon beschikbaar middels de Destiny Content Vault. Daarnaast is het powerlevel direct gescaled zodat je nooit weerloos bent in de nieuwe content!

Fun voor de veteranen met de Bungie 30th Anniversary Pack

Eind 2021 verscheen er toch nog een klein bundeltje voor de echte Destiny-veteraan. Bungie bestond op dat moment namelijk dertig jaar en dat gaf genoeg reden om een klein feestje te vieren. De Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack komt gepaard met exclusieve exotics die een kleine ode aan het roemrijke verleden van Bungie brengen. Daarnaast is er exclusief voor de kopers van deze pack een behoorlijk vermakelijke dungeon, genaamd: Grasp of Avarice geïntroduceerd. Deze dungeon, die doet denken aan een piraten hideout binnen een grottenstelsel, zit vol boobytraps en beloond de speler uiteindelijk met van die overheerlijke loot. Het is een bijzonder vermakelijke dungeon die je meerdere keren kunt spelen. Al is het alleen maar omdat je nieuwkomers gelanceerd ziet worden door fantastisch geplaatste boobytraps.

The Witch Queen is in aantocht!

Allemaal leuk en aardig al die dingen uit het verleden, maar we moeten ook nog even naar de toekomst kijken. Over een maandje verschijnt namelijk de vierde grote expansion, Destiny 2: The Witch Queen! Het beeldmateriaal van deze deze Destiny 2-DLC is inmiddels verschenen en ik ben reuze benieuwd naar wat voor avontuur we nu weer voor de kiezen krijgen. Spring dus snel in de game, grind voor die gear en werk aan je power level. De Witch Queen neemt namelijk geen gevangenen. De Destiny 2: The Witch Queen expansion verschijnt al op 22 februari. Wacht dus niet te lang, zo kan je op 22 februari direct in het nieuwe avontuur springen en hoef je niet bang te zijn dat de Queen je met huid en haar opvreet. Daarnaast is het na The Witch Queen nog lang niet voorbij. In 2023 moet de Destiny 2: Lightfall-DLC nog verschijnen en ook in 2024 mogen we nog aan de bak met Destiny 2: The Final Shape!

Zie je? Genoeg redenen om in Destiny 2 te duiken! Ga jij nog even grinden voor je het op gaat nemen tegen The Witch Queen, of vind je het wel goed geweest met Destiny?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?