Destiny 2: The Witch Queen

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Destiny 2: The Witch Queen onthuld

De nieuwe uitbreiding van Destiny 2 is bekendgemaakt door Bungie en heet 'The Witch Queen'. De reveal trailer is nu hieronder te bekijken.

Destiny 2: The Witch Queen is de vierde uitbreiding voor de game, waarin je het als speler opneemt tegen Savathûn van de Hive. Met deze uitbreiding wordt er een grote nieuwe locatie toegevoegd aan Destiny 2, Savathûn's Throneworld. Daarnaast komt er een nieuw wapentype genaamd 'Glaives' en wordt er een nieuw crafting-systeem toegevoegd aan de game. The Witch Queen komt pas in 2022, maar Destiny 2 kreeg vandaag wel weer een contentupdate die nieuwe activiteiten, loot en een nieuw deel van het verhaal toe aan de game.

Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?