Trailer: Destiny 2: The Witch Queen onthuld

Geplaatst: 24 augustus 2021 20:20
Aangepast: 24 augustus 2021 20:26

De nieuwe uitbreiding van Destiny 2 is bekendgemaakt door Bungie en heet 'The Witch Queen'. De reveal trailer is nu hieronder te bekijken.

Destiny 2: The Witch Queen is de vierde uitbreiding voor de game, waarin je het als speler opneemt tegen Savathûn van de Hive. Met deze uitbreiding wordt er een grote nieuwe locatie toegevoegd aan Destiny 2, Savathûn's Throneworld. Daarnaast komt er een nieuw wapentype genaamd 'Glaives' en wordt er een nieuw crafting-systeem toegevoegd aan de game. The Witch Queen komt pas in 2022, maar Destiny 2 kreeg vandaag wel weer een contentupdate die nieuwe activiteiten, loot en een nieuw deel van het verhaal toe aan de game.

Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Witch Queen

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 februari 2022

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord