Destiny 2: The Witch Queen

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer toont wereld Destiny 2: The Witch Queen

In een nieuwe Destiny 2-trailer wordt de wereld van The Witch Queen-uitbreiding getoond. De trailer werd onlangs gedeeld op YouTube.

Destiny 2: The Witch Queen is een grote uitbreiding van de populaire first-person shooter. Zo is er in de uitbreiding een nieuwe wereld, Savathûn's Throne World, te ontdekken. In The Witch Queen zijn er naast de nieuwe quests en verhaallijn ook twee nieuwe dungeons en een 'Legendary' moeilijkheidsgraad te vinden. De nieuwe trailer laat meer zien van de Savathûn's Throne World, de wereld waarin The Witch Queen zich afspeelt, en is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Destiny 2: The Witch Queen komt 22 februari uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4/5, Google Stadia en de Xbox Series X/S.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?