Destiny 2: The Witch Queen

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Destiny 2: The Witch Queen krijgt nieuwe trailer

Tijdens The Game Awards 2021 kregen we een nieuwe trailer te zien van de nieuwe uitbreiding van Destiny 2, The Witch Queen, waarin we Mars weer terugzien in de game.

De trailer laat nieuwe gameplay zien voor de uitbreiding van Destiny 2: The Witch Queen, waaronder beelden van de planeet Mars. Dat is opvallend, aangezien deze planeet een jaar geleden de game verliet. De Guardian in de trailer vertelt een verhaal over het zien van een Hive Guardian, een nieuw type vijand die je in de uitbreiding tegen gaat komen. Geoff Keighley gaf tijdens The Game Awards aan dat alles dat je in de nieuwe trailer ziet, plaatsvindt in de eerste missie van The Witch Queen. De nieuwe uitbreiding voor Destiny 2 gaat volgend jaar een hoop veranderingen naar de game brengen, zoals een nieuwe map, raid en een jaar vol met nieuwe seizoenen. Tijdens The Game Awards 2021 kregen we een hoop nieuwe trailers, waaronder een story trailer voor de langverwachte game Elden Ring.

Destiny 2: The Witch Queen staat gepland voor een launch op 22 februari 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?