Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Elden Ring trailer laat meer van het verhaal zien

Tijdens The Game Awards 2021 kregen we een nieuwe trailer te zien voor Elden Ring, waarin er meer details van het verhaal naar voren komen.

Het verhaal van de nieuwe game Elden Ring, die voor begin volgend jaar op de planning staat, is opgezet door FromSoftware en George R.R. Martin. Klinkt als een perfect recept voor een sterke fantasy verhaallijn, toch? Dat komt ook zeker naar voren in de nieuwe story trailer van Elden Ring die tijdens The Game Awards 2021 werd getoond. De schrijver George R.R. Martin heeft het concept van de wereld in de game opgezet en de ontwikkelaar heeft het verhaal samen met hem verder uitgewerkt. In de nieuwe trailer komen al een hoop details voorbij rondom het verhaal van de game, naast een flink aantal actievolle beelden en monsters.

Elden Ring staat op de planning voor 25 februari 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?