Gameliner 10 jaar 10-daagse

onbekend

Gameliner.nl bestaat deze maand tien jaar! Deze mijlpijl laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan, nee, de Gameliner 10 jaar 10-daagse start morgen en eindigt op 23 februari, wanneer we exact tien jaar bestaan. Even geen blikken in de toekomst om te weten te komen hoe FIFA 16 zal spelen, of The Witcher 3: Wild Hunt echt dé RPG van het jaar zal worden of wat nu de daadwerkelijke setting van Call of Duty 2015 gaat worden. Wat kun je dan wel verwachten? Toffe artikelen, leuke anekdotes en nog veel meer, allemaal in het teken van de afgelopen tien jaar. Voor een volledig overzicht van alle content rondom onze verjaardag, kun je te allen tijde teruggrijpen naar dit artikel. Handig!

The Way of: Gameliner

Ook kun je een driedelige The Way of-serie verwachten die helemaal in het teken staat van Gameliner.nl. Onze Alex, de grondlegger en eigenaar van de site, zal in een uitgebreid verhaal vertellen hoe we al 10 jaar meegaan in deze zeer interessante industrie.

Meer...

Tijdens de Gameliner 10 jaar 10-daagse kun je nog veel meer leuke artikelen verwachten die de afgelopen jaren zullen reflecteren. Houd Gameliner.nl dus goed in de gaten!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?