Gameliner Awards: Stem op jouw favoriete game en uitgever van 2012 en win prijzen

Zoals je wellicht weet loopt over precies twee dagen de Gameliner Awards 2012 af. In januari gaan we de winnende uitgevers bezoeken om hun de gewonnen trofeeën te overhandigen. We hebben alleen meer stemmen nodig om de winnende game van het jaar, uitgever en de verrassing van het jaar te kunnen aanwijzen. Daarom roepen we iedereen op om zoveel mogelijk te stemmen op je game en uitgever naar keus.

We verloten onder alle inzendingen één van de vier prijzenpakketten naar keuze van pc, PlayStation, Xbox en Nintendo. De inhoud zal nokvol zitten, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen. We zullen ook wat losse prijzen 'de zogenaamde poedelprijzen' verdelen, aangezien we heel wat dubbel hebben. Dus roep je game-vrienden op om ook nog even te stemmen op de Gameliner Awards 2012.

Wij bedanken Nintendo, Wargaming, Ubisoft, Activision, Sony, Square Enix, Electronic Arts, Iceberg Interactive en Rockstar Games voor de prijzen die ze beschikbaar hebben gesteld voor jullie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?