Gameliner Awards: Stem op jouw favoriete game en uitgever van 2012 en win prijzen

Geplaatst: 29 december 2012 19:54
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zoals je wellicht weet loopt over precies twee dagen de Gameliner Awards 2012 af. In januari gaan we de winnende uitgevers bezoeken om hun de gewonnen trofeeën te overhandigen. We hebben alleen meer stemmen nodig om de winnende game van het jaar, uitgever en de verrassing van het jaar te kunnen aanwijzen. Daarom roepen we iedereen op om zoveel mogelijk te stemmen op je game en uitgever naar keus.

We verloten onder alle inzendingen één van de vier prijzenpakketten naar keuze van pc, PlayStation, Xbox en Nintendo. De inhoud zal nokvol zitten, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen. We zullen ook wat losse prijzen 'de zogenaamde poedelprijzen' verdelen, aangezien we heel wat dubbel hebben. Dus roep je game-vrienden op om ook nog even te stemmen op de Gameliner Awards 2012.

Wij bedanken Nintendo, Wargaming, Ubisoft, Activision, Sony, Square Enix, Electronic Arts, Iceberg Interactive en Rockstar Games voor de prijzen die ze beschikbaar hebben gesteld voor jullie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer