Gamescom: Assassin's Creed: Revelations en Far Cry 3

Geplaatst: 10 augustus 2011 15:00
Aangepast: 20 mei 2018 15:46

Ubisoft werd door de vijf gebroeders Guillemot opgericht in 1986. De broers hebben tot op de dag van vandaag nog een aanzienlijk aandeel binnen het bedrijf. Ubisoft is van oorsprong een Frans bedrijf, maar is inmiddels over de hele wereld gevestigd. Ubisoft is bekend van de volgende games: Rayman Raving Rabbids-serie, Assassin's Creed en Rainbow Six. Uiteraard is Ubisoft dit jaar op de gamescom aanwezig om daar hun nieuwste games en projecten aan het grote publiek te laten zien. Hieronder zie je drie van die games die er bovenuit springen.

Assassin's Creed: Revelations

In deze Assassin's Creed ga je nog één keer met Ezio op pad om te vechten, maar vooral om antwoorden te vinden op alle onbeantwoorde vragen. Je stapt in de voetsporen van je voorouder Altair en bezoekt het Constantinopel van een paar honderd jaar geleden. Uiteraard zijn er weer de nodige verbeteringen in deze game te vinden. Zo ben je inmiddels over de vijftig, waardoor je enorm veel ervaring hebt. In combinatie met een paar nieuwe wapens zul je dodelijker zijn dan ooit tevoren.
Platforms: PS3, X360, pc
Release: 15 november 2011

Driver: San Francisco

Deze Driver, die zich afspeelt in San Francisco, wordt gemaakt door de mensen die ook de eerste Driver-game hebben ontwikkeld en dat kan dus alleen maar succes betekenen. Je speelt met de detective John Tanner, die zich door een coma in een droomwereld bevindt waarin meer kan dan normaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om in no-time te wisselen tussen alle auto's die door de stad rijden met behulp van het nieuwe Shift. Mede hierdoor krijgt Driver zijn bekende free-roaming ervaring weer helemaal terug.
Platforms: PS3, X360, pc
Release: 2 september 2011

Far Cry 3

Het derde deel in de Far Cry serie werd op de E3 van dit jaar voor het eerst getoond en liet iedereen diep onder de indruk achter. Je bent in de persoon van Jason Brody gestrand op een onbewoond eiland en al gauw zul je merken dat niet alles is zoals het lijkt. De prachtige natuur staat namelijk in schril contrast met de lokale bevolking, die niets liever doet dan vreemdelingen en vijanden op een gruwelijke manier om het leven te brengen. Zodra je daarachter komt, begint een actievolle speurtocht om jezelf een ticket naar huis te bezorgen.
Platforms: PS3, X360, pc
Release: onbekend

Naast de bovenstaande drie toppers komt Ubisoft ook nog met de volgende games naar de gamescom:
- ANNO 2070
- From Dust
- Might & Magic Heroes VI
- Rayman Origins
- Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
- The Black Eyed Peas Experience
- Just Dance 3
- Rabbids: Alive and Kicking
- The Settlers Online
- Tom Clancy's Ghost Recon Online
- TrackMania 2

Waar?
Ubisoft is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal zeven als in hal negen.
Hal 7.1, Booth #A31 (Consumer Booth)
Hal 9.1, Booth #A31 (Online Booth)

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Revelations

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 november 2011

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer