Gamescom: Enorme informatielek van GTA V - Overzicht

Geplaatst: 6 april 2012 15:10
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In de maanden (en soms jaren) voordat een game verschijnt, worden er vaak veel geruchten de wereld in gebracht. Sommige van die geruchten blijken achteraf waar te zijn, anderen kloppen juist van geen kant. Ook de spellen van uitgever Rockstar Games staan erom bekend veel geruchten te creëren, zo ook met Grand Theft Auto V.

Deze game heeft de afgelopen tijd al heel wat geruchten op zijn naam staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gelekte informatie, de melding dat de game er snel aan zal komen, of zelfs het gerucht dat de game geannuleerd zou zijn. Oké, dat laatste hebben we zelf verzonnen als 1 aprilgrap. Het feit dat juist dat bericht op die dag de meeste bezoekers trok, geeft echter wel aan dat we met GTA V te maken hebben met een game die onder de gamers een enorme aantrekkingskracht heeft.

Maar waarom dit bericht? Waarom vertellen we je dit allemaal? Dat komt door ene Brendan, die in deze post op de website GTAForums.com claimt enorm veel informatie te hebben over onder andere GTA V. Deze informatie heeft hij verkregen in de periode dat hij werkte voor de ontwikkelaar achter de nieuwe Grand Theft Auto. Uit zijn forumbericht blijkt dat hij een positie bij Rockstar wilde krijgen, om op die manier alle mogelijk feiten over GTA V in handen te krijgen, om die vervolgens te delen met de rest van de wereld. Het kan zijn dat deze Brendan alle informatie uit zijn grote duim heeft gezogen, maar aan de andere kant zouden de feiten die hij noemt wel eens de waarheid kunnen zijn. Waarom zou je anders een hele nacht besteden aan het maken van een forum-post die maar liefst 4.363 woorden telt. Je bent dan ofwel gek, gestoord of iets anders in die trant, of je beschikt echt over nieuwe informatie over de meest geanticipeerde game van dit moment die je graag met de rest van de wereld wilt delen.

Dus nogmaals, of het hier gaat om de waarheid of om flauwekul is niet bekend, maar wij wilden jullie de details niet onthouden. Vandaar dat we een aantal berichten hebben geschreven over het betoog van Brendan, die je hieronder in een mooi overzichtje allemaal terug kunt vinden. Sommige feiten zijn misschien te mooi om waar te zijn, maar hè, we hebben het hier wel over Rockstar!

- GTA V voor ongeveer 87% voltooid, release in oktober
- Veel details over locatie GTA V bekend
- Verschillende oude GTA voertuigen komen naar GTA V
- Geld wordt moeilijker te verkrijgen in GTA V
- Maincharacter en verhaallijn van GTA V uitgelegd
- Wapens uit Red Dead Redemption komen terug in GTA V
- GTA V kent zowel oude als nieuwe zijmissies
- Overige nieuwe en toffe features maken GTA V compleet

- Dit is waarom de informatielek rondom GTA V verzonnen is
(gebaseerd op eventuele onjuistheden en vreemde passages in de forum-post van Brendan)

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar:

Rockstar North

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

17 september 2013

Beste game van 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer