Gamescom: Game v/d Maand: november 2012

De maand november is voorbij en dat betekent dat we aan de redactie vroegen van welke games ze het afgelopen maand het meest hebben genoten. In de maand november komen natuurlijk de meeste games uit, dus was er keus genoeg. Natuurlijk heeft Nintendo haar nieuwste console gelanceerd. Laat ons ook even weten welke van bovenstaande games jij uitroept tot game van de maand november.

onbekend

november was dit jaar wederom een fantastische gamemaand. Gelukkig wat rustiger dan vorig jaar, al vlogen de toppers je nog steeds om de oren. De game die mij echter het meest heeft verrast was Disney Epic Mickey: Power of Illusion voor de 3DS. Ik keek al uit naar de game, maar tijdens het spelen bleek de game nog beter uitgewerkt dan ik had durven dromen. Van de kleurrijke levels en de echoënde muziek tot aan de strakke besturing aan toe, het klopte gewoon. Als je dus nog een goede 3DS-game zoekt om het einde van het jaar mee door te komen, zit je hiermee wel snor!

onbekend

onbekend

Mijn game van de maand is zoals de buren wel zullen weten Far Cry 3. Je hebt het misschien al gelezen in mijn review: wat is het heerlijk om in de wereld van Far Cry rond te lopen en dat freaky maar ook oh zo mooie eiland te verkennen, piraten te killen, aangevallen te worden door wilde dieren en ze daarna een pijl door de kop schieten. De multiplayer en co-op worden op dit moment ook goed getest. Hiervan volgt nog een reviewtje! Ik zag trouwens dat mijn Xbox LIVE Gold-account binnenkort afloopt. Dat wordt weer kolereveel geld uitgeven om online te spelen, verdomme.

onbekend

onbekend

Dat Halo 4 de enige first-person shooter is die ik dit jaar per se moest spelen, betekent niet meteen dat ik hier ook daadwerkelijk het meeste plezier mee heb beleefd. Halo 4 is goed, maar vooral door een tegenvallende campagne niet geweldig. Tussen alle shooters dit jaar is Call of Duty: Black Ops 2 wellicht degene waar ik het minst van verwachtte, om het tegendeel al binnen enkele uren te bewijzen. Black Ops 2 kent namelijk een diverse en goed gedoseerde singleplayermodus, die door vernieuwende inbreng bovenal voor het eerst gerust een tweede maal doorlopen kan worden. De multiplayer mag dan minder vernieuwend zijn, verslavend is deze des te meer. Waar Halo 4 mij slechts wekelijks een uur weet te vermaken met de nieuwe episodische Spartan Ops-modus, daar biedt iedere afzonderlijke modus in Black Ops 2 mij nog dagelijks genot. Call of Duty: Black Ops 2 is deze maand dan ook mijn favoriete game. Verwacht? Nee. Verdiend? Ja.

onbekend

onbekend

Deze maand zijn Assassin's Creed 3 en Hitman: Absolution bij mijn gamecollectie gekomen. Het zijn twee topgames en beide erg vet. Ik heb mij deze maand eigenlijk met allebei de games goed kunnen vermaken. Eerst even indiaantje spelen met Connor en daarna geruisloos slechteriken afmaken in Hitman: Absolution. Het was misschien wel de perfecte combinatie: twee verschillende games die allebei erg vet zijn. Toch heb ik mij deze maand nog net iets meer met Hitman: Absolution vermaakt. De stijl spreekt mij erg aan en de combat-moves zijn erg vet. Vandaar dat Hitman: Absolution mijn game van de maand is geworden.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?