Winacties: Win een tractor en Farming Simulator 22 voor PS4

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2024 22:28

Met Farming Simulator 22 wordt het leven van de boer in het zonnetje gezet. Door de stikstofcrisis in Nederland is het leven van een boer de afgelopen jaren niet heel makkelijk geweest. De boerenprotesten op het Malieveld zijn nog niet uit onze gedachten. Met deze game bestaat de stikstofproblematiek even niet meer. Wij mogen Farming Simulator 22 weggeven voor de PlayStation 4. Hoe kun je deze game winnen?

We geven in samenwerking met Koch Media Farming Simulator 22 weg voor de PlayStation 4. Daarnaast geven we je er ook nog een Massey Ferguson speelgoedtractor van Bruder bij! Ga naar ons Instagram of Facebook-kanaal en volg ons. Stuur ons daarna een dm, zodat we weten dat je meedoet aan deze prijsvraag en je doet automatisch mee.

onbekend
Gameliner.nl

*prijs is exclusief Patrick op bovenstaande foto.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord