Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplay van Farming Simulator 22 onthuld

Haal de klompen uit de kast en stap in de trekker. De eerste gameplaybeelden van Farming Simulator 22 zijn een feit.

Boerderijsimulatiegames zijn de laatste jaren zeer in trek. De razendpopulaire game Stardew Valley kreeg zelfs een bordspel. Wie niet genoeg van dit soort games kan krijgen, kan nu weer genieten van de nieuwste game in de Farming Simulator-franchise. Alhoewel er al eerder een trailer van Farming Simulator 22 uitkwam, was er nog geen gameplay te zien. Daar komt nu verandering in. De allernieuwste trailer werpt een blik op het platteland en de diverse landbouwvoertuigen die we in de game kunnen ontdekken.

Farming Simulator 22 verschijnt op 22 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON Farming Simulator

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?