Drie van die: Extra's in Farming Simulator 22 - Platinum Edition

Geplaatst: 25 augustus 2022 12:00
Aangepast: 25 augustus 2022 12:56
-

Over enkele maanden kunnen we aan de slag met de Platinum Edition van Farming Simulator 22. Deze fonkelnieuwe editie brengt een aantal toffe toevoegingen met zich mee waar de gemiddelde virtuele boer erg blij van wordt. Alhoewel vlaggen ondersteboven ophangen helaas nog niet tot de mogelijkheden behoort, kreeg ik op gamescom in Keulen een presentatie van de vriendelijke mensen van Giants Software over wat deze nieuwe editie wel te bieden heeft. Doe je trekkergordel maar alvast goed om, want we gaan er in een rap tempo doorheen. Dit zijn de nieuwe toevoegingen in Farming Simulator 22 - Platinum Edition!

Extras in Farming Simulator 22  Platinum Edition

Alles draait om bosbouw

In de Platinum Edition van Farming Simulator 22 maak je kennis met een gloednieuw gebied: de Silverrun Forest. Deze beboste omgeving is geïnspireerd door de Amerikaanse Pacific Northwest en zit boordevol nieuwe mogelijkheden. Bosbouw speelt dan ook een enorm grote rol in de Platinum Expansion. Er zijn zelfs meerdere soorten boomsoorten toegevoegd aan de game, waaronder dood hout. Hier kun je vervolgens weer nieuwe dingen mee doen. Er zijn bijvoorbeeld missies in de Platinum Edition om dit dode hout uit het bos te verwijderen. De mensen van Giants Software wisten mij te vertellen dat de voornaamste doelgroep van de Platinum Expansion de mensen zijn die geen genoeg kunnen krijgen van bosbouw in de hoofdgame. Als je kon genieten van dat element van de oorspronkelijke game, past deze expansie helemaal in jouw straatje.

Farming Sim 2022 Platinum

Nieuwe voertuigen, hulpmiddelen en meer

Met een nadruk op bosbouw is het niet gek dat de Platinum Edition meer werktuigen toevoegt die excelleren in dergelijke activiteiten. Daarom bevat deze nieuwe editie van Farming Simulator 22 meer dan veertig nieuwe voertuigen en hulpmiddelen, waardoor het eindtotaal nu oploopt tot meer dan vijfhonderd authentieke machines. Er worden tevens vijf nieuwe merken aan de game toegevoegd: Volvo Group, Pfanzelt, IMPEX, Koller en Schwarzmüller. Vooral de Zweedse Volvo Group is hierbij belangrijk. Niet voor niets siert een Volvo de voorkant van de Farming Simulator 22 - Platinum Edition cover art. De nieuwe voertuigen zijn gespecialiseerd in het sjouwen en verplaatsen van grote balken; perfect voor de bosbouw.

Farming Simulator 22 Platinum Expansion

Zieke achtbanen

Je leest het goed: in de Platinum Expansion van Farming Simulator 22 komen ook achtbanen langs. Vanzelfsprekend kun je zelf in een karretje stappen en op grote hoogte de formidabele wereld van Farming Simulator 22 bekijken. Daarin wordt de camera zo gepositioneerd zoals je dat gewend bent van de onrides van je favoriete achtbaan. Op die manier kun je ook thuis helemaal in de adrenalinekick opgaan. Eenmaal bovenaan de achtbaan aangekomen kijk je uit over de hele omgeving, waaronder de bossen van Silverrun Forest en natuurlijk je eigen vertrouwde platteland. En zeg nou zelf, is een ritje in de rammelende karretjes van de rollercoaster niet een mooie afwisseling van het ploegen van je akker?

Farming Simulator 22 Platinum Edition achtbaan

Zo, dat zijn drie van de grootste nieuwe toevoegingen in de Platinum Edition van Farming Simulator 22. Houd er rekening mee dat je de nieuwe content van deze gloednieuwe editie ook los kunt kopen voor twee tientjes in de vorm van de Platinum Expansion. Beschik je nog niet over de originele Farming Simulator 22-game, dan betaal je slechts veertig euro voor de hoofdgame en de Platinum Expansion tezamen. Ben jij van plan om helemaal los te gaan met de bosbouw in de Farming Simulator 22 - Platinum Edition, of laat je de expansie links liggen? Laat het ons weten in een reactie!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 22

Ontwikkelaar:

Giants Software

Uitgever:

PLAION

Release:

22 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord