Trailer: Nieuwe Machines in Farming Simulator 22 trailer

Geplaatst:

In de nieuwe Garage Trailer voor Farming Simulator 22: Platinum zijn veel nieuwe machines te zien. Deze machines zijn straks beschikbaar in zowel de Platinum editie en Platinum uitbreiding van Farming Simulator 22.

De trailer toont de authentieke machines zoals die van IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Kotschenreuther, Manitou, Pfanzelt, Schwarzmüller en de Volvo Group in actie. De meeste van deze machines zijn gericht op bosbouw, omdat het gebied in de game genaamd Silverrun Forest in de schilderachtige Pacific Northwest ligt met zijn beboste landschappen. Met deze machines kun je in veel detail hout oogsten en tot producten als planken produceren. Ook kun je het gebied ook herbebossen met de nodige zaaimachines. De nieuwe productieketens zorgen voor nog meer variatie in het spel. Je kunt etenswaren produceren zoals brood en olijfolie, maar je kunt ook vloertegels, tonnen of hondenhokken maken. Als je graag wilt zien hoe dit eruit zien, dan kijk de trailer hieronder.

Farming Simulator 22: Platinum Edition en de Platinum uitbreiding zijn beschikbaar vanaf 15 november 2022 voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. De fysieke versie van beiden bevat een gratis bijsluiter met het officiële Farming Simulator-stickeralbum.

Bron: Games Press
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 22

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2021

Ontwikkelaar

Giants Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord