Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Farming Simulator 22 breekt record aantal verkopen

Farming Simulator 22 doet het ontzettend goed. De game heeft namelijk een recordaantal verkopen verbroken.

Farming Simulator 22 is pas iets meer dan een week uit, maar heeft al een flink aantal exemplaren verkocht. Binnen de eerste week zijn er al anderhalf miljoen exemplaren van de simulatiegame over de toonbank gegaan. Dit is een nieuw record voor de franchise. Farming Simulator 22 is ook het eerste deel dat ontwikkelaar Giants Software zelf uitgegeven heeft. Dat de game het goed doet, is niet zo gek. In onze review van Farming Simulator 22 krijgt de game dan ook vier van de vijf sterren. Het feit dat de game cross-platform multiplayer ondersteunt, helpt natuurlijk ook enorm. De serie maakt dus grote stappen vooruit en dat is te zien. Volgens statistieksite SteamDB heeft Farming Simulator 22 een groter aantal gelijktijdige spelers gehad dan Battlefield 2042.

onbekend

Farming Simulator 22 is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Wil jij zelf ook het boerenleven ontdekken? Doe dan mee met onze Farming Simulator 22 prijsvraag waarbij je de game voor de PlayStation 4 kunt winnen, met nog een toffe tractor erbij!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?