Farming Simulator 22 breekt record aantal verkopen

Geplaatst: 1 december 2021 12:01
Aangepast: 1 december 2021 12:01

Farming Simulator 22 doet het ontzettend goed. De game heeft namelijk een recordaantal verkopen verbroken.

Farming Simulator 22 is pas iets meer dan een week uit, maar heeft al een flink aantal exemplaren verkocht. Binnen de eerste week zijn er al anderhalf miljoen exemplaren van de simulatiegame over de toonbank gegaan. Dit is een nieuw record voor de franchise. Farming Simulator 22 is ook het eerste deel dat ontwikkelaar Giants Software zelf uitgegeven heeft. Dat de game het goed doet, is niet zo gek. In onze review van Farming Simulator 22 krijgt de game dan ook vier van de vijf sterren. Het feit dat de game cross-platform multiplayer ondersteunt, helpt natuurlijk ook enorm. De serie maakt dus grote stappen vooruit en dat is te zien. Volgens statistieksite SteamDB heeft Farming Simulator 22 een groter aantal gelijktijdige spelers gehad dan Battlefield 2042.

Farming Simulator 22 is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Wil jij zelf ook het boerenleven ontdekken? Doe dan mee met onze Farming Simulator 22 prijsvraag waarbij je de game voor de PlayStation 4 kunt winnen, met nog een toffe tractor erbij!

Bron: Games Industry
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 22

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2021

Ontwikkelaar

Giants Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord