Drie van die: Weetjes over het Farming Simulator 22 - Antonio Carraro Pack

Geplaatst: 22 maart 2022 11:00

Toen Farming Simulator 22 in november verscheen, was het al bekend dat er meer content naar de game zou komen. Dat vooruitzicht beviel de spelers wel, want in december wist Farming Simulator 22 al het recordaantal verkopen te verbreken. Deze week komt echter het eerste pack naar de game genaamd het Antonio Carraro Pack. Om jullie helemaal voor te bereiden heb ik de DLC al even uitgeprobeerd en drie weetjes voor je onder elkaar gezet.

onbekend

Van Italiaanse bodem

In Farming Simulator zijn er ontzettend veel voertuigen en kleding van officiële merken te vinden en dat wordt met deze DLC verder uitgebreid. Antonio Carraro is namelijk een Italiaans bedrijf dat verschillende tractoren produceert en verkoopt. Het zijn allemaal kleine tractoren die vooral geschikt zijn voor wijngaarden. In 1910 werd de eerste tractor van Carraro gemaakt en in 1960 werd het bedrijf opgericht. Alle tien de tractoren die met de DLC aan de game worden toegevoegd, zijn dan ook echt bestaande tractoren die boeren over de wereld gebruiken. Ik kon het niet laten om te controleren of er overeenkomsten zijn en ook dat is het geval. De tractors uit de game zien er bijna hetzelfde uit als de echte tractoren.

onbekend

Zeg hallo tegen Tony

In mijn review van Farming Simulator 22 heb je kunnen lezen dat dit deel in de franchise een aantal nieuwe gewassen introduceert. De twee belangrijkste gewassen zijn de olijven en de druiven, want het Antonio Carraro Pack is hieraan verbonden. Hoewel de game geen Italiaanse map heeft, is het Franse Haut-Beyleron een goede plek voor deze gewassen. Het enige probleem is dat het nogal heuvelachtig is en je speciale machines nodig hebt om de olijven goed te verzorgen. Dit is mogelijk met de basis voertuigen, maar de Antonio Carraro Pack brengt onder andere de drie Tony tractoren naar de game. Met de Tony 10900 SR, 10900 TR en 10900 TTR kun je met meer precisie tussen de druiven door rijden en is het een stuk gemakkelijker om de tractor te draaien. Hoewel ik mijzelf geen echte Farming Simulator speler kan noemen, rijden deze tractors vele malen beter dan de andere varianten. Ze zijn namelijk een stuk wendbaarder. Ze zijn wel duur, want je betaalt tussen de zeventigduizend en tachtigduizend euro per tractor.

onbekend

Nog meer tractoren

Naast de drie Tony tractoren zijn er nog zeven nieuwe tractoren. Het gaat om de MACH 4 R, MACH 2 R, Supertigre 635, TGF 10900 R en de Tigrecar 3200. Met als laatste nog de twee TTR-tractoren met de namen TTR 7600 Infinity en TTR 4400. Ook deze tractors zijn een stuk wendbaarder, maar vallen wel allemaal in een andere prijsklasse. De goedkoopste is de SuperTigre 635 met een prijs van zevenduizend euro met daarna de Tigrecar 3200 met een prijs van negentienduizend. Hierbij moet ik wel vertellen dat de Tigrecar 3200 bedoeld is voor het inladen van gewassen met een hoeveelheid van 890 liter. Je kunt deze dus gerust kopen om ook je zonnebloemen of graan mee te vervoeren. De MACH is het duurst, want daar betaal je al snel honderdduizend euro voor. Mocht je dus net beginnen met Farming Simulator, maar al wel aan de slag willen met olijven en druiven dan is de SuperTigre aan te raden. Dan hou je tenminste nog geld over voor alle andere spullen die je nodig hebt. Het enige nadeel is dat deze tractor alleen de bladsnijder MP 122 OCEA kan koppelen. Wil je dus een laadbak toevoegen om de druiven te vervoeren of juist de Mercury 4000L willen gebruiken om het land te bewerken met vloeibare meststof dan heb je de TTR400 nodig. En daar betaal je vijfentwintigduizend euro voor.

onbekend

Met deze drie weetjes over het Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack ben je er helemaal klaar voor om met het pack aan de slag te gaan. Zoals je hebt kunnen lezen, worden er tien tractoren toegevoegd en zit er verder geen echte nieuwe gameplay aan het merk vast. Mocht je iemand zijn die vol gaat voor de druiven en olijven dan kun je voor een prijs van tien euro aan de slag met het populaire Italiaanse merk dat het leven van een boer een stukje eenvoudiger maakt.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 22

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2021

Ontwikkelaar

Giants Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord