Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Farming Simulator 22 en meer naar Game Pass

De nieuwe games voor Xbox Game Pass voor de maand mei komen eraan. Hopelijk ben je klaar voor wat nieuwe avonturen!

Voor degene die graag op een boerderij wil gaan staan, heb ik goed nieuws. Farming Simulator 22 komt namelijk naar de service van Microsoft. In deze simulatiegame heb jij de controle over je eigen boerderij. Bekijk hier onze review van Farming Simulator 22. Sta je liever tussen de prehistorische wezens? Dan kan je aan de slag met Jurassic World Evolution 2 die naar Game Pass komt.

Er zijn een aantal games die op launch naar de abonnementsdienst komen. Zo lanceert Sniper Elite 5 op Game Pass. In deze shooter ga je het opnemen tegen het nazi-leger van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Andere titels die lanceren op Game Pass zijn Hardspace: Shipbreaker, PAC-MAN Museum+, Floppy Knights en Little Witch in the Woods. Daarnaast worden skate. via de cloud, Cricket 22, Her Story, Vampires Survivors en Umurangi beschikbaar gesteld.

Wat vind jij van deze line-up? Laat het ons weten in de comments.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?