Downloadnieuws: Farming Simulator 22 en meer naar Game Pass

Geplaatst:

De nieuwe games voor Xbox Game Pass voor de maand mei komen eraan. Hopelijk ben je klaar voor wat nieuwe avonturen!

Voor degene die graag op een boerderij wil gaan staan, heb ik goed nieuws. Farming Simulator 22 komt namelijk naar de service van Microsoft. In deze simulatiegame heb jij de controle over je eigen boerderij. Bekijk hier onze review van Farming Simulator 22. Sta je liever tussen de prehistorische wezens? Dan kan je aan de slag met Jurassic World Evolution 2 die naar Game Pass komt.

Er zijn een aantal games die op launch naar de abonnementsdienst komen. Zo lanceert Sniper Elite 5 op Game Pass. In deze shooter ga je het opnemen tegen het nazi-leger van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Andere titels die lanceren op Game Pass zijn Hardspace: Shipbreaker, PAC-MAN Museum+, Floppy Knights en Little Witch in the Woods. Daarnaast worden skate. via de cloud, Cricket 22, Her Story, Vampires Survivors en Umurangi beschikbaar gesteld.

Wat vind jij van deze line-up? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 22

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2021

Ontwikkelaar

Giants Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord