Sniper Elite 5

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 26 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Stealth , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Elite 5 releasedatum vrijgegeven

Tel je kogels en maak je klaar om te strijden tegen het nazi-leger. De releasedatum van Sniper Elite 5 is namelijk onthuld.

Via een nieuwe trailer zien we waar het om draait in Sniper Elite 5. Je bevindt jezelf in Frankrijk strijdend tegen het nazi-leger van Duitsland van de jaren '40. Het is aan de speler om de belangrijke doelwitten uit te schakelen en ervoor te zorgen dat de nazi's deze oorlog gaan verliezen. Pre-orders van de Deluxe Edition geven je toegang tot de P1938, een speciaal supressed pistol. Ook krijg je een gratis missie erbij, waarin je jacht gaat maken op de man met de bijzondere snor. Deze missie zit echter ook bij de standaard editie van de game, mits je het vooraf besteld. In de Season Pass van Sniper Elite 5 zitten twee campaign missies, twee wapen skin packs, twee personage packs en zes wapen packs. Bekijk hier Drie van die locaties in Sniper Elite 5, mocht Rebellion nog inspiratie nodig hebben voor DLC.

Sniper Elite 5 is beschikbaar vanaf 26 mei voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De shooter is vanaf dag één beschikbaar via Xbox Game Pass.

BRON Rebellion

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?