Trailer: Sniper Elite 5 releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 16 maart 2022 16:20
-

Tel je kogels en maak je klaar om te strijden tegen het nazi-leger. De releasedatum van Sniper Elite 5 is namelijk onthuld.

Via een nieuwe trailer zien we waar het om draait in Sniper Elite 5. Je bevindt jezelf in Frankrijk strijdend tegen het nazi-leger van Duitsland van de jaren '40. Het is aan de speler om de belangrijke doelwitten uit te schakelen en ervoor te zorgen dat de nazi's deze oorlog gaan verliezen. Pre-orders van de Deluxe Edition geven je toegang tot de P1938, een speciaal supressed pistol. Ook krijg je een gratis missie erbij, waarin je jacht gaat maken op de man met de bijzondere snor. Deze missie zit echter ook bij de standaard editie van de game, mits je het vooraf besteld. In de Season Pass van Sniper Elite 5 zitten twee campaign missies, twee wapen skin packs, twee personage packs en zes wapen packs. Bekijk hier Drie van die locaties in Sniper Elite 5, mocht Rebellion nog inspiratie nodig hebben voor DLC.

Sniper Elite 5 is beschikbaar vanaf 26 mei voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De shooter is vanaf dag één beschikbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Ontwikkelaar:

Rebellion Software

Uitgever:

Rebellion

Release:

26 mei 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord