Sniper Elite 5

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 26 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Stealth , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Elite 5 aangekondigd

Het is tijd om je wapens van zolder te halen en even goed op te poetsen, want het wordt tijd om in de tijdmachine te stappen richting het jaar 1944. Je vaardigheden zijn hard nodig in de net aangekondigde Sniper Elite 5.

De aankondiging van Sniper Elite 5 komt met een trailer die direct laat zien dat er qua gameplay niet veel veranderd is. Veel vertrouwde elementen keren terug en uiteraard is je sluipschuttersgeweer weer erg belangrijk. Na Noord-Afrika en Italië is het tijd om de Nazi's te bevechten in Frankrijk. Ze zitten niet alleen verscholen in kleine dorpjes, maar ook in de kathedralen. Of het handig is om hier binnen te lopen moet je zelf bepalen, maar volgens de trailer is dat wel een mogelijkheid. Naast de campagne heeft Sniper Elite 5 ook een survival en PVP-modus.

Sniper Elite 5 verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?