Video: Tweede seizoen van Sniper Elite 5 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 19:33

Het tweede seizoen van Sniper Elite 5 wordt binnenkort ingeluid en daardoor is er al meer informatie onthuld. Spelers kunnen ondertussen een gratis Weapon Skin Pack downloaden.

Waar gaat het tweede seizoen van Sniper Elite 5 uit bestaan? Fans kunnen zes Weapon Packs, twee Weapon Skin Packs en vier nieuwe Characters Skins verwachten. Het merendeel van deze Packs gaan wel geld kosten. Daarnaast worden er twee campagne missies toegevoegd. Dit betekent dat er ook een nieuwe map komt. Ondertussen heeft het multiplayer gedeelte van Sniper Elite 5 alweer een nieuwe No-Cross Map Landing Zone map gekregen. Deze map is te vergelijken met de typische Battle Royale maps, want de cirkel wordt steeds kleiner. Het gratis Winter Weapon Skin Pack bestaat uit een Arctic verfje dat je kunt toepassen op al je wapens. Het is niet verrassend dat de game meer content krijgt, want in onze review van Sniper Elite 5 wordt het gezien als het hoogtepunt van de serie.

Sniper Elite 5 is al te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer het tweede seizoen van start gaat is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord