Trailer: Sniper Elite 5 trailer toont de verschillende wapens

Geplaatst:

Sinds de releasedatum van Sniper Elite 5 is vrijgegeven is het afwachten op meer informatie rondom de game. Rebellion stelt daarin niet teleur, want in de nieuwe trailer worden de wapens getoond.

Als sluipschutter is het arsenaal aan wapens je belangrijkste troef. Het sluipschuttersgeweer is perfect om vijanden op afstand neer te schieten, terwijl het mes juist goed is om vijanden in stilte van dichtbij te vermoorden. In de trailer zien we Carl Fairbairn die op verschillende manieren de vijand uitschakelt. Waarbij we direct een aantal unieke wapens uit de Tweede Wereldoorlog kunnen bewonderen. Net zoals in de eerder delen van de franchise kun je gebruik maken van objecten uit de omgeving en dat zijn niet alleen olievaten. Om spelers de vrijheid te geven kent Sniper Elite 5 een uitgebreid wapenaanpassingssysteem.

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De game is ook direct beschikbaar Xbox Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord