Trailer: Pas je wapens aan in Sniper Elite 5

Geplaatst:

Na een trailer die de verschillende wapens van Sniper Elite 5 toont, is het nu tijd voor de vele aanpassingen die je kunt maken. En die zijn te zien in de nieuwe trailer die Rebellion heeft gedeeld.

Een van de drie vernieuwingen in Sniper Elite is dat je nu uitgebreid je wapen kunt aanpassen. Hier begint de trailer niet mee, want we krijgen eerst te horen dat een aantal wapens uit de Tweede Wereldoorlog zijn nagemaakt. Om ervoor te zorgen dat het zo authentiek mogelijk is, is er ook een militaire historicus ingeschakeld. Daarna zien we een aantal opties om een wapen naar keuze aan te passen. Zo kun je een kleinere magazijn kiezen en scopes toevoegen. Alles wat je weghaalt of toevoegt, heeft effect op het wapen en hoe het aanvoelt. Sommige aanpassingen kunnen er dus voor zorgen dat je sneller kunt schieten. Om het wapen aan te passen moet je wel eerst een werkbank zien te vinden.

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De game is ook direct beschikbaar Xbox Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite 5

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord