Downloadnieuws: Jurassic World Evolution 2 komt naar Game Pass

Geplaatst: 17 mei 2022 00:55
-

Het is tijd om je Tyrannosaurus Rex op tijd te voeren, want er komen heel veel nieuwe gasten aan. Jurassic World Evolution 2 is namelijk de nieuwste aanwinst voor de Game Pass line-up.

Verrassend was het in ieder geval. Het Game Pass Twitter-account onthulde het nieuws net iets voor middernacht Nederlandse tijd. Gepaard met wat komische screenshots edits van de simulatiegame is er aangekondigd dat de park builder naar Xbox Game Pass komt. Aangezien het Twitter-account van Game Pass voor de pc de tweet retweette, kunnen we er veilig vanuit gaan dat de game naar zowel console als pc komt. Waarschijnlijk duurt het niet lang meer voordat we de gehele line-up van de maand mei te weten krijgen, maar we weten in ieder geval dat Jurassic World Evolution 2 onderdeel is van de groeiende bibliotheek.

Ben jij nou benieuwd of de dinosaurusgame iets voor jou is? Bekijk dan hier onze review van Jurassic World Evolution 2. De timing van deze aankondiging is natuurlijk geen ongelukje. Jurassic World Dominion komt er namelijk aan. De aankomende content wordt naar verluid in het thema van de nieuwe film. De meest recente uitbreiding die Jurassic World Evolution 2 kent is de Kamp Krijtastisch DLC.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Ergens vandaag (17 mei) moet JWE2 beschikbaar worden voor Xbox Game Pass-leden.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord