Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Jurassic World Evolution 2 krijgt Kamp Krijtastisch DLC

Voor degene die staat te trappelen om weer verder te bouwen in Jurassic World Evolution 2, heb ik goed nieuws. De parkbouwer krijgt een nieuwe DLC op basis van de Netflix-serie Kamp Krijtastisch.

De Scorpius rex, één van de eerste hybride wezens gemaakt door dokter Wu, is beschikbaar in de uitbreiding. De Monolophosaurus is wederom een nieuwe carnivoor die ingezet kan worden in je droompark. De Ouranosaurus en de Kentrosaurus krijgen een model-edit, zodat ze er uit komen te zien zoals in de serie. Daarnaast zit de DLC vol met nieuwe skins voor bestaande dieren. Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack komt gepaard met een nieuwe update. Deze update geeft spelers de mogelijkheid om de dino's in first-person te zien, brengt nieuwe decoratie-opties en geeft spelers een nieuwe manier om je dinosaurussen specifiek te onderzoeken. Tot slot worden er veranderingen doorgevoerd voor de sandbox-modus. Bekijk hier de review van Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de vorige DLC van Jurassic World Evolution 2, het Early Cretaceous Pack.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack is beschikbaar vanaf 8 maart.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?