Jurassic World Evolution 2 krijgt Kamp Krijtastisch DLC

Geplaatst:

Voor degene die staat te trappelen om weer verder te bouwen in Jurassic World Evolution 2, heb ik goed nieuws. De parkbouwer krijgt een nieuwe DLC op basis van de Netflix-serie Kamp Krijtastisch.

De Scorpius rex, één van de eerste hybride wezens gemaakt door dokter Wu, is beschikbaar in de uitbreiding. De Monolophosaurus is wederom een nieuwe carnivoor die ingezet kan worden in je droompark. De Ouranosaurus en de Kentrosaurus krijgen een model-edit, zodat ze er uit komen te zien zoals in de serie. Daarnaast zit de DLC vol met nieuwe skins voor bestaande dieren. Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack komt gepaard met een nieuwe update. Deze update geeft spelers de mogelijkheid om de dino's in first-person te zien, brengt nieuwe decoratie-opties en geeft spelers een nieuwe manier om je dinosaurussen specifiek te onderzoeken. Tot slot worden er veranderingen doorgevoerd voor de sandbox-modus. Bekijk hier de review van Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de vorige DLC van Jurassic World Evolution 2, het Early Cretaceous Pack.

 1 1 1 1 1 1 1

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack is beschikbaar vanaf 8 maart.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord