Een derde Jurassic World game van Frontier is op komst

Geplaatst: 9 mei 2024 15:15
-

Wie na het spelen van Jurassic World Evolution en Jurassic World Evolution 2 nog trek heeft in een derde game, heeft geluk. Frontier Developments heeft namelijk een overeenkomst met Universal Products & Experiences weten te sluiten waardoor het de licentie heeft verkregen om nog een Jurassic World game te produceren.

Frontiers Johnny Watts is dan ook behoorlijk in zijn nopjes met het nieuws en gooit er nog net niet de befaamde quote van Dr. Ian Malcom uit 1993 uit ("You Did It. The Crazy Son of a Bitch, You Did It"). Hij houdt het ietsjes beschaafder door te melden dat hij zeer verheugd is dat hij de komst van een derde Jurassic World game mag delen en dat hij niet kan wachten om meer info te delen.

Jurassic World Evolution 25

De game staat vooralsnog op de planning voor een release tussen juni 2025 en mei 2026, gelijktijdig met de volgende Jurassic Park film.

Bron: City A.M.
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord