Trailer: JWE2: Cretaceous Predator Pack zit vol met carnivoren

Geplaatst: 23 november 2023 15:50
-

Het is weer eens tijd voor een nieuwe DLC voor Jurassic World Evolution 2. In het Cretaceous Predator Pack kom je oog in oog te staan met beruchte roofdieren.

Om te beginnen wordt de Tarbosaurus uit Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure toegevoegd. Deze Tyrannosaurus is nét niet de T.Rex te noemen - het is een neef uit het Verre Oosten. Echter, het is nog steeds één van de grootste landcarnivoren die de wereld gekend heeft, dus veiligheid is een must bij deze apex predator. Dat geldt ook voor het verblijf van de Utahraptor. Deze geveerde vriend jaagt in groepen en is razendsnel. De Utahraptor is niet bang om de gevaarlijkste prooi onder handen te nemen. Daarnaast mogen we kennis maken met de Gigantoraptor. Dit is de grootste soort Oviraptors die we kennen en kan dankzij lange poten veel snelheid behouden over grote afstanden. Nee, ontsnappen zit er niet in ben ik bang. Tot slot arriveert de Concavenator. Dit roofdier is opmerkelijk te noemen vanwege de bult in de rug. Waar deze precies voor diende? Dat moet je even bij Naturalis vragen, want ik heb geen idee.

Naast de betaalde DLC komt er ook een nieuwe update uit. In de gratis Update 8 kunnen spelers aan de slag met nieuwe content en QoL-features. Zo worden er 'preset starting layouts' toegevoegd. Dit wil zeggen dat je begint op een map waar al het een en het ander op gebouwd is. Bouwen kun je trouwens straks weer in alle glorie doen, want Update 8 brengt talloze nieuwe decoraties naar de simulatiegame. Daarnaast worden er twee veelgevraagde features toegevoegd: de Pack Chase Behaviour zorgt ervoor dat carnivoren beter samenwerken terwijl ze jacht maken op hun prooi en de Automated Hatcheries zorgen ervoor dat je te allen tijde de juiste hoeveelheid prehistorisch reptielen op je eiland hebt rondhuppelen. Tot slot mogen spelers genieten van nieuwe skins gebaseerd op de films: Allosaurus & Dimorphodon (Jurassic World Dominion), Pteranodon & Brachiosaurus (Jurassic Park 3) en Stegosaurus (The Lost World).

Check hier onze review van Jurassic World Evolution 2. Lees hier of Jurassic World Evolution 2 de moeite waard is in 2023.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Frontier Developments
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord