Trailer: JWE2: Prehistoric Marine Species Pack onthuld

Geplaatst: 3 augustus 2023 15:40
Aangepast: 3 augustus 2023 15:47
-

Het is weer tijd voor een nieuwe Jurassic World Evolution 2 DLC. Ditmaal kun je het onderwaterleven flink op de schop nemen, dankzij de Jurassic World Evolution 2: Prehistoric Marine Species Pack!

Deze keer kunnen spelers genieten van vier natte soorten. Geen dinosaurussen, maar andere wezens maken een opkomst. De vier marinesoorten zijn: de zeeschildpad Archelon, de gepantserde vis Dunkleosteus, de snelle jager Nothosaurus en de vriendelijke reus Shonisaurus. Naast de nieuwe soorten wordt het 'Lagoon Platform' toegevoegd. Dit drijvende eilandje zorgt ervoor dat semiaquatische soorten kunnen genieten van het zonnetje op het droge. Frontier geeft aan dat er wederom een gratis update lanceert naast de betaalde uitbreiding, die vol zit met attracties, nieuwe animaties voor de zeebewoners en nog veel meer. Verdere details van de update worden op een later moment vrijgegeven.

Check hier onze review van Jurassic World Evolution 2. Je kan ook hier lezen of Jurassic World Evolution 2 de moeite waard is in 2023.

JWE2 Prehistoric Marine Species Pack  1
JWE2 Prehistoric Marine Species Pack  2
JWE2 Prehistoric Marine Species Pack  3
JWE2 Prehistoric Marine Species Pack  4
JWE2 Prehistoric Marine Species Pack  5

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Het Prehistoric Marine Species Pack lanceert op 10 augustus.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord