Jurassic World Evolution 2: Secret Species Pack onthuld

Geplaatst: 11 maart 2024 15:20
-

De hybride-dinosaurussen van dokter Wu keren terug in Jurassic World Evolution 2: Secret Species Pack. Er worden vier bijzondere wezens toegevoegd.

De spelers die al een tijdje meegaan in de wereld van Jurassic World Evolution gaan wat bekende gezichten tegenkomen. Drie van de vier beesten waren namelijk inbegrepen in een uitbreiding van de voorganger. Het gaat hier om de volgende soorten: de Stegoceratops (een mix van een Triceratops en een Stegosaurus), de Ankylodocus (een mix van een Diplodocus en Ankylosaurus) en de Spinoraptor (een mix van een Spinosaurus en een Velociraptor). Ditmaal is er echter nog één nieuwkomer. De Spinoceratops werd voor het eerst geïntroduceerd in seizoen vier van Jurassic World: Camp Cretaceous en is binnenkort beschikbaar in de simulatiegame. De Jurassic World Evolution 2: Secret Species Pack is verkrijgbaar vanaf 12 maart.

Check hier onze Revisited van Jurassic World Evolution 2.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Frontier Developments
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord