Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Leak: Jurassic World Evolution 2 krijgt Early Cretaceous Pack

Jurassic World Evolution 2 krijgt krijgt een nieuw uitbreidingspakket. Dit wordt naar verluidt het Early Cretaceous Pack.

Jurassic World Evolution 2 is bijna een maand uit en krijgt naar verluidt binnenkort een uitbreidingspakket. Volgens gelekte screenshots gaat het hier om het Early Cretaceous Pack. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt dit uitbreidingspakket dinosaurussen uit het Vroege Krijt naar de game. In onze spotlight van Jurassic World Evolution 2 geeft Bram al aan dat dit vervolg op Jurassic World Evolution veel beter is en ontzettend toffe dinosaurussen bevat. Het Early Cretaceous Pack voegt daar nog meer dino's aan toe. Het Early Cretaceous Pack is nog niet officieel onthuld, maar volgens gelekte screenshots en trailers kunnen we in dit uitbreidingspakket de Dsungariptirus, Kronosaurus, Minmi en Wuerhosaurus verwelkomen in onze parken.

Jurassic World Evolution 2 Early Cretaceous Pack verschijnt naar verluidt op 9 december. De Xbox Store-pagina van de uitbreiding is inmiddels offline gehaald, maar het is dus vrij zeker dat het uitbreidingspakket eraan komt.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?