Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Farming Simulator 22 releasedatum bekendgemaakt

GIANTS Software heeft de releasedatum van Farming Simulator 22 bekendgemaakt. De bekendmaking verscheen in een nieuwe trailer van de game.

In Farming Simulator 22 kunnen spelers opnieuw in de huid kruipen van een boer en een agrarisch bedrijf opzetten. Er is een keuze uit drie verschillende Amerikaanse en Europese omgevingen en meer dan vierhonderd machines en gereedschappen. Farming Simulator 22 bevat daarnaast nieuwe features, zoals de toevoeging van seizoenen, nieuwe machines en nieuwe gewassen met bijbehorende nieuwe mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met de toevoeging van druiven deze verbouwen en daarmee druivensap maken. De filmische trailer is hieronder te bekijken.

Farming Simulator 22 wordt uitgebracht op 22 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Farming Simulator

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?