Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Farming Simulator 22 is in aantocht

Tijd om je boerderij te upgraden naar een 2022-waardige versie met Farming Simulator 22, die onlangs werd aangekondigd door ontwikelaar GIANTS Software.

Boerderij simulatie games zijn populairder geworden dan we met z'n allen hadden verwacht. Het feit dat de 22ste versie van Farming Simulator in zicht is, bewijst dat wel. De game staat op de planning voor het vierde kwartaal van 2021 en belooft groter en beter te worden dan al zijn voorgangers. Met nieuwe gebieden, nieuwe merken, nieuwe machines en nieuwe mogelijkheden. De game krijgt onder andere seizoenen die meegaan met het echte leven, zodat je eindelijk een keer een boerderij kunt managen in de sneeuw. Er zitten zo'n 400 verschillende machines van meer dan 100 verschillende agro culturele merken in de game en er komen nieuwe dieren bij die je kunt houden.

Farming Simulator 22 staat gepland voor het vierde kwartaal van 2021.

BRON GIANTS Software

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?