Releases: Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Anno 1800, Mortal Kombat 11 en Days Gone - april 2019

En toen zaten we toch zomaar in het tweede kwartaal van het jaar. April markeert het begin van Q2, een periode waarin een hoop nieuwe releases gepland staan. Zo kunnen de strategen onder ons genieten van de tactische card game Super Dragon Ball Heroes: World Mission, maar kunnen ze ook los met de nieuwste game in de Anno-serie, Anno 1800. Houd je toch meer van vechtgames, dan kun je aan de slag met Mortal Kombat 11. Als je het liever opneemt tegen zombies, dan is Days Gone wellicht meer voor jou weggelegd. En dan hebben we het nog niet eens over alle remasters die we deze maand kunnen verwachten.

Laten we echter niet vergeten hoe goed we het eerste kwartaal hebben kunnen afsluiten. Zo kreeg Devil May Cry 5 van Patrick bijna een perfecte score. Dead or Alive 6 deed het iets minder goed, maar was volgens onze fighter-fanaat Rudy toch nog erg vermakelijk. Timo mocht aan de slag met het langverwachte The Division 2, die een mooie score kreeg en tot slot kreeg Sekiro: Shadows Die Twice aan het einde van vorige maand nog een perfecte score van Peter.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission - 5 april

Verkrijgbaar voor: pc en Nintendo Switch

Als je aan Dragon Ball denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een fighter en niet aan een card game. Toch heeft Bandai Namco het voor elkaar gekregen om een tactische card game te ontwikkelen die zich afspeelt in het Dragon Ball-universum. Met behulp van meer dan duizend verschillende kaarten met bekende Dragon Ball-personages moet jij Hero Town zien te redden.

Anno 1800 - 16 april

Verkrijgbaar voor: pc

Anno 1800 is de nieuwste game in de Anno-serie. In deze game ga je terug naar de negentiende eeuw en maak je het begin van het industriële tijdperk mee. Aanvankelijk moest de game in februari uitkomen, maar de ontwikkelaar gaf aan toch iets meer tijd voor de game nodig te hebben. Nu kunnen we Anno dus over een kleine twee weken verwachten.

Mortal Kombat 11 - 23 april

Verkrijgbaar voor: pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Voor de vechtgame-liefhebbers onder ons is april zeker een maand om naar uit te kijken. Eind deze maand kunnen we namelijk van start met Mortal Kombat 11. De nieuwste game in de Mortal Kombat-reeks bevat een nieuw verhaal en nieuwe personages. In dit deel keren echter ook oude bekenden terug. Zo kunnen we bijvoorbeeld iconische personages als Scorpion, Sub-Zero, Baraka, Kabal en Sonya Blade in actie zien, inclusief hun bloederige Fatalities.

Days Gone - 26 april

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4

In Days Gone kruip je in de huid van Deacon, een premiejager die op zijn motor door het land kruist. De wereld is getroffen door een pandemie, die een groot deel van de wereldbevolking heeft uitgeroeid en een groot ander deel heeft doen transformeren in zogenoemde Freakers. Dit zijn een soort hersenloze, wilde zombies. Deacon moet in deze woestenij zien te overleven, terwijl hij op zoek gaat naar een reden om te blijven leven.

Verder nog

Welke andere releases kun je in april allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema van april.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?