Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Voorspelling: Borderlands 2

De meeste mensen zullen het met me eens zijn als ik zeg dat 2011 het beste jaar ooit was wat games betreft. Die stijgende lijn blijft er in zitten, want de verwachtingen voor 2012 zijn nu alweer torenhoog. Dit is de top drie waar ik zelf heel erg naar uitkijk!

The Darkness 2

Jackie Estecado is terug! The Darkness kwam in hartje zomer 2007 uit. De komkommertijd was in volle glorie en The Darkness had totaal geen concurrentie. De game was mokerhard en zette een nieuwe standaard in storytelling en personages. Deel twee is inmiddels aangekondigd en hoewel The Darkness 2 niet meer door Starbreeze wordt ontwikkelt, kijk ik toch heel erg naar deze game uit. Quad-wielding, verschillende mensen die Jackie's kracht willen en de door Mike Patton ingesproken Darkness die weer de controle terug wil krijgen over Jackie. Laat maar komen!

onbekend

Borderlands 2

Laat mij je een verhaal vertellen. Tien uur had ik in Borderlands gestoken. Ik had de vetste wapens, beste schilden en upgrades waar je u tegen zegt. Totdat mijn computer crashte. Weg data. Precies een week later maakte Valve bekend dat Borderlands vanaf toen Cloud-saves ondersteunde op Steam. Nog meer zakte ik door de grond. Ik speel de game nu opnieuw met mijn pleegbroertje en het blijft een groot plezier. Deel één heeft me warm gemaakt voor Borderlands 2, die ook in 2012 zal verschijnen. Hoewel er nog niet veel van de game getoond is, geloof ik erin dat Gearbox dezelfde stijl en humor terug kan brengen in dit deel. Hopelijk wordt alleen wel het verhaal iets beter.

onbekend

BioShock Infinite

De eerste keer dat ik de BioShock Infinite-trailer zag, kon het mij eigenlijk niet meer zoveel boeien. Dit was voordat onze naamloze protagonist uit het raam sprong en in een luchtwereld bleek te zijn beland. 'Godverdomme', dacht ik. Wat ziet dit er supervet uit. Dit is zoals een sequel hoort te zijn. Ik hoop dat het verhaal net zo goed wordt als het eerste deel, maar met een ontwikkelaar als Irrational Games zit dat wel snor!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?