Voorspelling: Grand Theft Auto V

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2014 was voor mij een jaar met vooral teleurstellende games. De eenheidsworst heeft voor mijn gevoel ontzettend toegeslagen, met lichtpuntjes als Wasteland 2 als één van de zeldzame uitzonderingen. Ik heb dan ook het afgelopen jaar vooral oudere titels gespeeld, juist omdat de nieuwere titels niet de aantrekking hadden die ik had gehoopt. Assassin's Creed Unity stond op mijn lijst van games die ik wilde gaan spelen, maar nadat ik hoorde over de ontzettend slechte pc-versie, heb ik deze game toch maar geschrapt. 2015 heeft een paar titels die ik graag wil gaan spelen. Voorzichtig hoop ik dat 2015 een vernieuwende trend gaat tonen, waarbij uitgevers en ontwikkelaars iets minder voorzichtig zijn en de standaardmeuk eens wat meer achterwege laten.

World of Warships

Ik ben gek op oude marineschepen. Eerste Wereldoorlog, Tweede Wereldoorlog, het maakt me niet uit. Grote, zwaar gepantserde mastodonten, tot de rand gevuld met zwaar geschut, met een vuurbereik tot wel veertig kilometer, granaten afvurend met het gewicht van een kleine personenauto. Hierom draait het in World of Warships. In het derde deel van de 'World of '-serie van Wargaming.net draait alles om de zeeslagen van de Tweede Wereldoorlog. In deze game mogen we plaatsnemen in de stoel van de kapitein en tegenstanders tot schroot schieten met geschut, torpedo's en vliegtuigbommen. Ik kan niet wachten tot deze game uit is, want hij bevat zo'n beetje alles wat ik vet vind!

Grand Theft Auto V

Eindelijk zal ik aan de slag kunnen gaan met Grand Theft Auto V. De pc-versie heeft lang op zich laten wachten (te lang naar mijn mening), maar ik zal binnenkort eindelijk kunnen kijken waar de hele ophef over is. Ik moet wel zeggen dat ik mijn hart een beetje vasthoud, daar ik al allerlei rampscenario's in mijn hoofd heb. Onmogelijke hardwarevereisten door slechte code, tegenvallende grafische eigenschappen door slechte optimalisaties, bizar slechte support voor muis en toetsenbord; ik heb al van alles bedacht wat deze game tot een regelrechte ramp om zouden kunnen toveren. Ik heb er echter het volste vertrouwen in. Maar toch

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher Hoeveel uurtjes heb ik al niet met Geralt doorgebracht In The Witcher 3: Wild Hunt ben ik echt benieuwd naar de open wereld, de monsters en de epische gevechten. Deze gameserie, doordrenkt met Oost-Europese mythologie, is er een waar ik toch telkens weer naartoe getrokken word. Ik verheug me op gave dingen craften, ik verheug me op gave dialogen, ik verheug me op prachtige omgevingen, ik verheug me op graphics die mijn pc gaan laten huilen. Ik heb er al helemaal zin in. Nog even volhouden!

Naar welke games kijken jullie dit jaar uit? Laat het ons vooral even weten!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer