Mario Kart 8

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 30 mei 2014
  • Platformen Nintendo Wii U
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Voorspelling: Mario Kart 8

De maanden december en januari zijn de maanden van de terug- en de vooruitblikken. Ruud vroeg mij een vooruitblik te tikken voor 2014. In mijn vooruitblik op 2013 heb ik drie games gezet die uiteindelijk ook in mijn top 10 zijn terechtgekomen van beste games van 2013. Ik vond drie games uitkiezen voor 2014 een moeilijke klus, aangezien veel games nu op de next-gen consoles uitkomen en de nieuwe consoles (mede dankzij de games die er voor uitkomen) voor mij momenteel nog steeds geen must zijn.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

We kunnen op 21 februari aan de slag met Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U. Wie me kent, weet dat ik een groot fan ben van de serie. Ik zal dus speciaal voor deze game een Wii U-console aanschaffen, want ik moet deze game namelijk spelen. De game wordt net als Donkey Kong Country Returns door Retro Studios ontwikkeld en dit deel op de Nintendo Wii was ook zeker geen slechte game. In dit avontuur speel je niet met één, niet met twee, maar met vier speelbare personages. Aan Donkey, Dixie, Diddy en Cranky de eer om het eiland te verdedigen tegen de ijskoude indringers.

onbekend

Mario Kart 8

Een andere game die ik in mijn vizier heb voor 2014 is Mario Kart 8. Ik heb de game even mogen bètasten op de gamescom bij Nintendo en ik vond het een leuke game waar ik meer van wil proeven. Ik ben ergens wel even aan games toe zoals Mario Kart. Een game waar je lekker in kunt wegdromen en waar je niet al te veel bij hoeft na te denken. De game is ook erg leuk voor samen met wat vrienden op de bank. Daarnaast ziet Mario Kart 8 er onwijs goed uit in HD.

onbekend

Oddworld New 'n' Tasty!

Je had van mij misschien een andere game verwacht in de vooruitblik, maar deze game mocht gewoon niet ontbreken. De game waar ik erg naar uitkijk is Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty!, de remake van het origineel uit 1997. Ik heb de games groen en grijs gespeeld op de PlayStation en ik smul alleen al bij het idee dat ik straks de game opnieuw kan beleven in HD. Normaal ben ik er niet zo van, maar laat deze maar komen en een beetje rap zelfs.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?