Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 6 september 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Voorspelling: Streamen met Google Stadia en Starfield

De E3 is inmiddels gestart en staat uiteraard weer garant voor de nodige nieuwe aankondigingen, trailers, informatie over games en misschien ook wel nieuwe consoles. Ook op de redactie wordt er alweer druk gespeculeerd over al het moois wat eraan zit te komen. Iedere redacteur heeft wel een wensenlijstje in zijn hoofd zitten, die hopelijk werkelijkheid gaat worden. De redactie van Gameliner neemt je in ieder geval mee in hun wensen en komt elk met een eigen voorspelling.

Alex met het streaming tijdperk

We hebben een E3 gehad waarbij driedimensionaal gamen een dik thema was en iedereen was daar op zijn of haar manier mee bezig. We hebben ook enkele edities gehad waarbij zwiepen en zwaaien de toekomst moest worden. Ik verwacht eerlijk gezegd dat nu Google met haar streamingdienst (waar ik vooralsnog de enige binnen de redactie ben die daar echt potentie in ziet) een thema voor deze E3 en komende edities heeft aangezwengeld. Het stond sowieso al op de agenda van Microsoft, die enkele jaren geleden een dappere poging deed met de aankondiging van de Xbox One en diens altijd online functionaliteit, maar waar de markt duidelijk nog niet klaar voor was. Nu Google is ingestapt kunnen ook Sony en de softwaregigant niet achterblijven, anders worden zij door de tijd ingehaald. Als we deze editie van de E3 een console gaan zien, dan zou dit wel eens de allerlaatste generatie console kunnen zijn. Daarnaast blijft Nintendo gewoon zijn dingen doen, zeker zodra Sony en Microsoft gaan uitstappen. Het worden belangrijke jaren.

onbekend

Rudy met Starfield

Zelf heb ik eigenlijk weinig hoge verwachtingen van de E3. Sony geeft een duidelijk statement met diens afwezigheid en ik denk dan ook dat het niet lang zal duren eer meerdere grote uitgevers hetzelfde gaan doen. Nintendo host immers ook al geen echte show meer en ook EA bouwt mondjesmaat af. Toch zijn er nog wel wat games die ik graag zie langskomen. Outer Worlds is daar een voorbeeld van. Toch zie ik het meest uit naar beelden van Starfield. Bethesda sloot vorig jaar de show af met een korte teaser omtrent deze game, en toch is deze het meeste blijven hangen. What the flying f*ck gaat dit worden? Na de gigantische misser van Fallout 76, moet de uitgever toch wel met wat moois komen. Het ruimte thema is in ieder geval blijven hangen en het kan dan ook niet anders dat ze wat nieuws laten zien. Oja, gooi er dan ook nog maar wat Elder Scrolls bij, Bethesda.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?