The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Voorspelling: The Last of Us: Part II

De E3 gaat bijna van start en staat uiteraard weer garant voor de nodige nieuwe aankondigingen, trailers, informatie over games en misschien ook wel nieuwe consoles. Ook op de redactie wordt er alweer druk gespeculeerd over al het moois wat eraan zit te komen. Iedere redacteur heeft wel een wensenlijstje in zijn hoofd zitten, die hopelijk werkelijkheid gaat worden. De redactie van Gameliner neemt je in ieder geval mee in hun wensen en komt elk met een eigen voorspelling.

Philip met The Last of Us: Part II

Ik heb ondanks de grote afwezigheid van Sony tijdens de E3 toch wel grote verwachtingen. Ik hoop dat Microsoft mij gaat verrassen zeker nu hun grootste concurrent afwezig is. Ik ga er daarom ook vanuit dat de presentatie van dit jaar beter wordt dan die van vorig jaar, want die vond ik enorm tegenvallen. Zeker als ze een nieuwe console gaan presenteren dan hoop ik dat het weer gaat om gamen en niet om de hoeveelheid multimedia mogelijkheden die ze er in kunnen stoppen. Naar Nintendo kijk ik elk jaar uit en ik hoop dat er meer van Metroid Prime 4 getoond wordt. En een nieuwe Mario, Zelda of coole JRPG als Octopath Traveller is altijd welkom.

Aangezien ik beide consoles (nog) niet heb, gaat mijn focus meer uit naar de PlayStation 4-games die dit jaar hopelijk uitkomen. Dus ik ben zeker benieuwd naar Final Fantasy VII Remake, maar daar heb ik het al over gehad bij de Rondvraag. De game waar ik het meest naar uitkijk is The Last of Us: Part II. De beelden van vorig jaar waren prachtig en zeer bemoedigend voor de aankomende game. De graphics zagen er ongelofelijk goed uit en deden zeer realistisch aan. Zeker wanneer er met een mes wordt gedreigd en de lichamelijke reactie als deze over een buik wordt bewogen. De mogelijkheid om weer stealthy te spelen of als het fout gaat los te gaan, zorgt hopelijk weer voor de zelfde afwisseling in gameplay. En natuurlijk niet te vergeten. Hoe gaat het verhaal verder? Weet Elly wat Joel (voor haar) heeft gedaan in hun eerste avontuur? Zo ja, wat vindt ze daarvan of komt ze hier pas in dit deel achter? Hopelijk wordt de game weer net zo intrigerend en meeslepend als het eerste deel. En nog meer hopelijk. Misschien komen ze wel met een releasedatum en dat zou helemaal goed nieuws zijn. We wachten het af en laten ons wegblazen door de nieuwe games.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?