Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Claim een bèta key voor Riders Republic!

Daredevils kunnen binnenkort aan de slag met de bèta van Riders Rupublic. Althans, als je een code hebt weten te bemachtigen, want de bèta is namelijk gesloten. Maar wij kunnen je helpen alsnog aan een code te komen.

Van 23 augustus tot en met 25 augustus vindt de gesloten bèta plaats van Riders Republic en jij kunt daarvan meegenieten! Het enige dat je hoeft te doen om een code te bemachtigen is er snel bij zijn! We hebben namelijk een beperkte hoeveelheid codes en wie het eerst komt, wie het eerst van een berg af fietst. Of door de lucht zweeft. Of als een malle op een snowboard gaat. Klik op de link om je bètacode te claimen. Hier kun je je code aanvragen die je kunt verzilveren op de website van Ubisoft. Daar kun je vervolgens kiezen voor je platform naar keuze. Het maakt dus niet uit of je de game wil spelen op pc, Xbox of PlayStation.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?