Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Heb jij GTA IV DLC gewonnen?

Terwijl die vreselijk irritante vuvuzela's op de achtergrond klinken en ik m'n hoofd helemaal in de WK-gekte heb verloren, realiseer ik me dat we nog een game hebben te vergeven. Vandaag maken we namelijk de winnaar bekend van GTA IV DLC voor de PS3. Net als bij vorige prijsvragen ontvingen we tonnen foute antwoorden. Wie de vraag goed had gelezen had namelijk gezien dat het antwoord onmogelijk Gay Tony kon zijn. Los daarvan ontvingen gelukkig ook heel wat goed antwoorden, en drie antwoorden waren zelfs meer dan goed. De vraag was:

Hoe heet de club waar Luis Fernando Lopez werkt als uitsmijter?

Het antwoord hierop moet zijn Maisonette 9, of Hercules. Lopez is namelijk in beide clubs werkzaam. Zoals gezegd gaven drie deelnemers een meer dan goed antwoord door beide clubs te vermelden, dus hebben we moeten loten om een winnaar te kiezen. Het lot viel in dit geval op:
Tallguyray

Gefeliciteerd met de prijs! Je krijgt hem zo spoedig mogelijk thuis gestuurd. Verliezers hoeven ook niet lang te treuren. Wanneer je dit leest staat er alweer een nieuwe prijsvraag online, waarmee je een hele dikke game kunt winnen. Klik snel hier en doe mee!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?