Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Maak kans op GTA IV DLC voor de PS3

De ene prijs is de deur nog niet uit, of we knallen alweer een nieuwe prijsvraag online. Ditmaal kun je een enkeltje Libery City in GTA IV DLC voor de PS3 winnen. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon even antwoord geven op de onderstaande vraag:

Hoe heet de club waar Luis Fernando Lopez werkt als uitsmijter?

Mail je antwoord vóór vrijdag 11 juni naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden. Heb je geen gebruikersnaam? Registreer je dan snel, want zonder gebruikersprofiel kun je die moddervette game wel op je buik schrijven.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?