Winacties: Plantronics RIG 500 HS voor PlayStation 4

Er zijn gisteren twee nieuwe versies van de RIG 500-serie aangekondigd. Deze nieuwe versies worden ook wel de CAMO-edities genoemd. Deze speciale versie is vooralsnog alleen verkrijgbaar bij de Media Markt. Wij mogen in samenwerking met Plantronics een headset weggeven voor de PlayStation 4. Het gaat hier om het iets oudere model, die we begin dit jaar ook hebben beoordeeld in een uitgebreide review. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat dit een zeer nette headset is voorzien van prima geluidskwaliteit.

onbekend

Wil je kans maken op de Plantronics RIG 500HS voor de PlayStation 4? Laat ons dan hieronder in het reactieveld weten dat jij deze headset wil winnen en nog belangrijker waarom je deze in je bezit wil hebben.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?